недеља, 25. новембар 2018.

Danas svi strahuju od glutena, od debljine, dijabetesa i ostalih pošasti ovog vijeka. Ostavite sve strahove iza sebe i napravite hljeb koji ne goji, a tako je ukusan. Brašno vam neće biti potrebno.


Potrebno vam je:

– 4 jaja,
– 100 ml vode,
– 90 grama oraha,
– 90 grama sjemena lana,
– 90 grama sjemenki suncokreta,
– 90 grama sjemena susama,
– 90 grama sjemena bundeve,
– malo soli,
– pola kašičice sode bikarbone.



Priprema:

Umutite jaja i dodajte so i sodu bikarbonu kao i vodu, a zatim sameljite sve sjemenke u fino brašno i zamijesite hljeb.

Pecite 50 minuta na 180 stepeni. Uživajte!

Izvor: stil

0 коментара:

Постави коментар

.

Претражи овај блог

Омогућава Blogger.
loading...

Popular Posts

Recent Posts