недеља, 25. новембар 2018.

Puno puta kada odustanemo od svojih snova I pomislimo da nema više nade, dogodi se nešto što nam ponovno vrati snagu i motivaciju da idemo dalje kroz život. To se upravo desilo i ovom američkom paru. OVO JE NJIHOVA PRIČA …

Kada su se Udona i Chuck Hebert vjenčali 1995. godine, odlučili su da imaju bebu .



Njihovi snovi su ubrzo srušeni kada su saznali da neće moći imaju decu. Udonino telo jednostavno samo odbacuje embrijon, rekli su lekari. Ovaj par iz Louisianae je bio slomljen ovom vešću.

Udona je počela da ima bolove u stomaku, vrtoglavicu i grčeve. Nije pomišljala da je možda trudna, već se uplašila misleći da su to mogući simptomi raka.



Počela je da oseća“podrhtavanje” u stomaku Zatim je počela mučnina i ostali simptomi, koji se nisu smeli ignorisati. Njena majka i prijatelji su je uveravali da napravi test trudnoće, oba su bila pozitivna.

Samo četiri nedelje pre porođaja, lekari su potvrdili da će par uskoro dobiti svoju sreću.

Ovo je Brooks Major Hebert. Čudo od deteta . Lekari su bili iznenađeni ovom neplanskom bebom, objašnjavjaući da je Udonin slučaj vrlo redak.

Beba je imala problema s plućima odmah nakon rođenja pa je bila prebačena na neonatalnu intenzivnu njegu. “Sada je odlično!”, rekla je ponosna majka.

“Bog je imao plan za nas, na njega smo dugo čekali, ali se sada konačno ostvario”, kaže Udona.

“Baš onda kada smo odustali od svojih snova, Bog je pokazao da nije digao ruke od nas. Učinio je ono nemoguće!”

0 коментара:

Постави коментар

.

Претражи овај блог

Омогућава Blogger.
loading...

Popular Posts

Recent Posts