Patim od artritisa i stalno se suočavam sa bolovima u zglobovima koji me ponekad sprečavaju čak i da ustanem iz kreveta.
Jedna žena mi je rekla za recepte koje je uglavnom držala u tajnosti ali je sad napravila izuzetak.
Recept:
– 1 patlidžan srednje veličine
– 1 litar vode
Operite patlidžan, isecite ga na kolutove i stavite u ključalu vodu. Isključite šporet i ostavite tako dok se voda ne ohladi i zatim odvojite 760ml te tečnosti i stavite je u frižider.
Ova mešavina je za unutrašnju upotrebu, odnosno za piće.
Za eksternu upotrebu uradite sledeće:
U 250ml tečnosti koju ste prethodno sačuvali dodajte 50ml maslinovog ulja i tu mešavinu stavite u frižider.
Način korišćenja:
– 250ml popijte ujutru i nanesite još na bolno mesto
– još po 250ml ispijte pre ručka i pre večere
Nakon deset dana korišćenja ovog prirodnog leka, neće nestati samo bol već i sam uzrok bola.
Izvor: Webtribune.rs
Jedna žena mi je rekla za recepte koje je uglavnom držala u tajnosti ali je sad napravila izuzetak.
Recept:
– 1 patlidžan srednje veličine
– 1 litar vode
Operite patlidžan, isecite ga na kolutove i stavite u ključalu vodu. Isključite šporet i ostavite tako dok se voda ne ohladi i zatim odvojite 760ml te tečnosti i stavite je u frižider.
Ova mešavina je za unutrašnju upotrebu, odnosno za piće.
Za eksternu upotrebu uradite sledeće:
U 250ml tečnosti koju ste prethodno sačuvali dodajte 50ml maslinovog ulja i tu mešavinu stavite u frižider.
Način korišćenja:
– 250ml popijte ujutru i nanesite još na bolno mesto
– još po 250ml ispijte pre ručka i pre večere
Nakon deset dana korišćenja ovog prirodnog leka, neće nestati samo bol već i sam uzrok bola.
Izvor: Webtribune.rs
0 коментара:
Постави коментар