четвртак, 15. новембар 2018.

Kako da trudnoća bude ono što joj je priroda zaista i namijenila-jedno od najljepših razdoblja u životu?
Kada je ljubav u pitanju i kadadođe vrijeme za proširenje obitelji, svaka žena radosno obznanjuje vijest da je u drugom stanju. Prioriteti i potrebe budućih roditelja naglo se mijenjaju,počinje se posvećivati više pažnje prehrani, traži se prirodno i organsko, prati se svaka nastala promjena dok dijete raste u trbuhu. S veseljem se priprema soba, odjeća i biraju imena za prinovu koja dolazi. No, da bi taj blaženi osjećaj zaista trajao kroz cijeli period trudnoće, izrazito je važno pobrinuti se za dobro zdravstveno stanje buduće majkei djeteta. Kako se fizički, psihički, emocionalno i duhovno pripremiti za sve nastale promjene koje prethode dobrom i uspješnom porodu? Što učiniti kako bi cijela trudnoća prošla zdravo, mirno, u velikom zadovoljstvu i sretno?



Tim iskusnih, stručnih i educiranih terapeuta iz Health centra, centra zdravlja, ljepote i pozitivne energije, preporuča kontinuirane energetske masaže, relaksaciju i life coaching, tj. tretmane terapijskog učinka za vrijeme cijele trudnoće i nakon poroda.

Tretmani su prirodni, bez štetnih nuspojava, dubinski i trajno učinkoviti. U vrlo ugodnoj, opuštenoj, toploj i prijateljskoj atmosferi, u specijalno osmišljenom trudničkom tretmanu jednako uživaju i majka i dijete. Masaža lica i glave djeluje izuzetno umirujuće i opuštajuće, dok masaža tijela nježnim pokretima pomaže vezivnom tkivu da ostane meko i podatno. Blaga i ugodna masaža nogu potiče cirkulaciju i smanjuje otečenost zglobova i nogu, dok masaža stopala pomaže da se organizam još dublje opusti i otpusti svu napetost i težinu. U tako opuštenom stanju balansira se rad svih organa, aktivira se metabolizam i probava, smanjuju mučnine, žgaravica i konstipacija. Tako energetski osnažena trudnica ima više energije, volje, snage, strpljenja, razumijevanja za svoje stanje, a i za ostale članove obitelji (partnera, djecu) te za poslovne obaveze.

Sve više budućih majki zna koliko je bitno da su fizički i psihički zdrave, da se dobro osjećaju, da su emocionalno stabilne te da su vedrog, pozitivnog raspoloženja jer svoje cjelokupno stanje automatski prenose svom djetetu s kojim su iznimno povezane. Tretmani relaksacije (opuštanja i dubokog disanja) te life coachinga pomažu trudnici da postane psihički, fizički, emocionalno i duhovno vrlo stabilna, pozitivnih emocija i misli, sigurna u pozitivan tijek i ishod trudnoće. Upravo zato što je kvalitetno i energetski pripremljena,trudnica sretno, sigurno i bez straha prolazi kroz novo stanje i radosno se priprema za sretni trenutak-rađanje novog života. Nakon poroda, kada se organizam vraća u prvobitno stanje, na fizičkoj, psihičkoj i emocionalnoj razini, kad hormoni dolaze u ravnotežu, energetski tretmani pomažu majci da se lakše nosi sa svim promjenama te da stabilnije, zadovoljnije i s više razumijevanja prođe kroz njih.

Ovim tretmanima i terapijama trudnica istovremeno obnavlja i jača svoj energetski kapacitet i svoje zdravlje, isto tako i djetetovo, te se ono rađa zdravo, snažno, mirno, dobro napreduje.Takvo dijete već u startu ima dobre predispozicije za zdrav,sretan i kvalitetan život.

Zato, drage buduće majke, pozivamo vas da dođete u Health centar gdje možete očekivati ono što u svojoj trudnoći zaista i želite-biti zdrava, lijepa i sretna trudnica koja sve to prenosi i svojem najdražem malom biću na svijetu-svojoj bebi koju s veseljem nestrpljivo iščekujete.

0 коментара:

Постави коментар

.

Претражи овај блог

Омогућава Blogger.
loading...

Popular Posts

Recent Posts